POSTUP OPRAVYjen 3 kroky

OPRAVENÝ NOTEBOOK RYCHLE A BEZ STAROSTÍ

1 . OBJEDNÁTE

Oprava vašeho notebooku je snadná. Vyplníte formulář "objednat opravu" následně notebook zabalíte do krabice. V případě objednání svozu je to vše.

2. ODVEZEME

V zadaný den zavolá kurýr GLS a domluvíte se na čase předání. Balík může předat manželka, děti, soused. Štítek pro přepravu bude mít sebou připravený kurýr.

3. OPRAVÍME

Notebook další den dorazí k nám. Provedeme diagnostiku a před opravou vám pošleme cenovou nabídku. V případě vašeho souhlasu notebook opravíme.

SERVIS A OPRAVA NOTEBOOKU KARLOVY VARY

Servis a oprava notebooků Karlovy Vary

Nabízíme pozáruční opravy notebooků v Karlovy Vary a v celém Karlovarském kraji. Naší výhodou je vysoká znalost fungování základních desek a dlouholeté zkušenosti servisních techniků, na skladě máme náhradní díly pro notebooky většiny značek a moderní vybavení servisního pracoviště.

Zajistíme odvoz notebooku do servisu ze kteréhokoli místa v Karlových Varech a okolních obcí. Provedeme vstupní diagnostiku notebooku, pošleme vám cenovou nabídku opravy a budete-li s ní souhlasit, notebook opravíme. Po opravě otestovaný, funkční notebook opět doručíme zpátky k vám.

V případě zájmu o opravu nás neváhejte kontaktovat, máme zkušenosti opravit prakticky jakoukoliv závadu nebo opravu rovnou objednejte, stačí vyplnit formulář k opravě na stránce www.rgservice.cz kde si také můžete zvolit svoz notebooku do našeho servisu. Po přijetí notebooku uděláme diagnostiku zdarma a budeme vás informovat o výsledku a ceně opravy ke schválení.

Servis a oprava notebooku Karlovy Vary

SERVIS NOTEBOOKU - oprava základní desky

Jestli se rozhodnete dát porouchaný notebook do autorizovaného servisu, chybu určitě neuděláte. Tedy pokud vám nezáleží na tom, kolik za takovou opravu zaplatíte. Například taková základní deska(80% všech závad). V případě autorizovaného servisu totiž platí, že vám ji rovnou vymění za novou, i když to nebude nutné, i když bude základní deska opravitelná. Další kapitolou je 90% klasických notebook servisů v ČR kde jednoduše nemají potřebné znalosti a zkušenosti  s opravami základních desek, buďto tyto opravy outsourcují jiné firmě nebo vám řeknou, že deska je neopravitelná a budou nabízet výměnu celé desky, kde ceny startují  na částce 5000 kč a končí u částky za kterou byste si pořídili nový notebook. Nemluvě o tom, že některé desky nejdou sehnat a notebook je na vyhození. Ale v případě, že pro opravu notebooku zvolíte rgservice.cz - ušetříte. Vadné součástky na původní desce budou vyměněny, což pro vás bude mnohem levnější varianta opravy než výměna celé základní desky a váš oblíbený notebook bude fungovat jako nový.

Proč pro servis notebooku zvolit právě
RG COMPUTER SERVICE

  • Pokrytí celé České republiky

    servis noteboků včetně svozu zakázek odkudkoli
  • Odvoz a dovoz notebooku

    notebook nikam nemusíte vozit, přijedeme si sami
  • Nízká cena oprav notebooků

    opravy notebooků se u nás zákazníkům vyplatí
  • Kvalita oprav notebooků

    statistiky vykazují více jak 90% úspěšných oprav
  • Špičkové přístrojové vybavení

    diagnostická a pájecí technika SMD a BGA

Servis a oprava notebooků Karlovy Vary- města a obce

Pro  zákazníky mimo krajské město Karlovy Vary provozujeme servis notebooků i ve všech městech a obcích Karlovarském kraji

Oprava a servis notebooků Cheb

Oprava a servis notebooků Františkovy Lázně

Oprava a servis notebooků Kraslice

Oprava a servis notebooků Kynšperk nad Ohří

Oprava s servis notebooků Ostrov

Oprava a servis notebooků Sokolov

Oprava a servis notebooků Bečov nad Teplou

RSS Nové notebooky a technologie – aktuální zprávy

  • Hrozby pro macOS: Investice i Spotify, útočníci šíří škodlivé kódy 17. 10. 2024
    Adware Pirrit a malware PSW.Agent zůstávají nejčastěji detekovanými hrozbami pro platformu macOS v Česku a na Slovensku. Jejich přítomnost opět potvrdila pravidelná statistika kybernetických hrozeb od společnosti ESET, tentokrát za období od července do září 2024.
  • Leo Express spustil 5G Wi-Fi na vlacích 16. 10. 2024
    Wi-Fi připojení zdarma je na palubách vlaků Leo Express samozřejmostí. Nyní se jeho rychlost ještě zvýšila díky spuštění 5G sítě, díky které se teď pokrytí internetovým připojením během jízdy zvýšilo z 60 na téměř 100 %. Průměrná denní spotřeba dat na jeden vlak vzrostla ze 61 na 313 GB, tedy o 400 %, a nejvyšší […]
  • SentinelOne a Lenovo spolupracují na ochraně počítačů pomocí AI 15. 10. 2024
    Společnosti SentinelOne a Lenovo oznámily zahájení víceleté spolupráce, která milionům zařízení Lenovo po celém světě slibuje vyšší zabezpečení poháněné umělou inteligencí. Společnost Lenovo do svých nově dodávaných počítačů zahrne přední platformu v oboru SentinelOne Singularity Platform a schopnosti generativní AI (Purple AI) a zároveň nabídne upgrade stávajícím zákazníkům. Díky rozšíření svého bezpečnostního portfolia ThinkShield pak […]
  • Bose slaví 60 let a při této příležitosti nabízí jubilejní diamantovou edici sluchátek 14. 10. 2024
    Limitované edice produktů jsou pro značku Bose v posledních letech charakteristické. Tato limitka je ale jiná, Diamond 60th Edition bude je navždy jen jedna. Trojice sluchátek Ultra, která reprezentují to nejlepší z nabídky tohoto legendárního výrobce audiozařízení, je u příležitosti oslav 60letého výročí nyní k dispozici v jubilejní diamantové edici. K dispozici je nyní omezené […]
  • Lenovo Chromebook Duet EDU G2 - s procesorem MediaTek Kompanio 838 s NPU pro AI 11. 10. 2024
    Lenovo Chromebook Duet (11“, 9) a Lenovo Chromebook Duet EDU G2 s neuronovou procesorovou jednotkou (NPU) s umělou inteligencí přinášejí kreativitu, všestranný výkon a až 12hodinovou výdrž baterie. Společnost Lenovo zvyšuje produktivitu a požitek na cestách s Chromebook Duet (11“, 9) a Chromebook Duet EDU G2, dvěma 10,95palcovými hybridními tablety s odnímatelnou klávesnicí s 2K […]
  • Logitech POP Icon Keys a POP Mouse s výdrží na baterii několik let 9. 10. 2024
    Nová klávesnice nabízí nevšední styl, pohodlné psaní, přizpůsobitelnost funkcí i větší zábavu na pracovištích moderních profesionálů. POP Mouse je vybavena kolečkem SmartWheel k přesné navigaci a technologií Silent Touch. Klávesnice vydrží až 36 měsíců na baterii, myš až 24 měsíců.
  • HP pracovní notebooky, podzim 2024, inovace v oblasti umělé inteligence 8. 10. 2024
    HP OmniBook Ultra Flip, první počítač HP 2v1 nové generace s umělou inteligencí, je ideální pro freelancery a kreativce, kteří oceňují flexibilitu a styl. HP EliteBook X, nejvýkonnější pracovní notebook nové generace s umělou inteligencí disponuje až 55 TOPS výkonu NPU (aktuálně nejvyšší) a je určen pro technologické experty. Z by HP Boost, vůbec první […]
  • Samsung SSD 990 EVO Plus - podpora PCIe 4.0, kapacita až 4 TB 7. 10. 2024
    Nový disk nabízí vylepšený výkon, úspornější provedení a kapacitu až 4 TB. Rychlost náhodného čtení a zápisu dosahuje až 1050K IOPS a 1400K IOPS. Disk s podporou PCIe 4.0 a nejnovější technologií NAND je ideálním řešením pro uživatele toužící po lepším výkonu a úspornějším provozu počítače. Výborně se hodí na hraní, práci i tvůrčí činnost.
  • NETGEAR Nighthawk - domácí řada Wi-Fi 7 routerů 4. 10. 2024
    Společnost NETGEAR rozšířila svou řadu samostatných routerů Nighthawk, které pracují s bezdrátovým standardnem Wi-Fi 7, o nové modely RS600, RS500 a RS200. Ty jsou určené primárně pro použití v domácnostech, čemuž je přizpůsobena i cenová politika.
  • Zyxel PoE12-3PD - PoE extender pro nasazení sítí na velké vzdálenosti 3. 10. 2024
    Nový extender PoE12-3PD umožňuje firmám a poskytovatelům řízených služeb (MSP) flexibilní a snadné nasazení sítí v rozlehlých extravilánech a historických budovách.
NAHORU